ممنوعیت مصرف نمک دریا

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به مصرف نمک دریا از سوی بعضی افراد گفت: این نمک برای سلامتی افراد مضر بوده و مصرف آن توصیه نمی گردد.

ممنوعیت مصرف نمک دریا

به گزارش خبرنگاران از کرمانشاه، لاله مظفری کارشناس ارشد تغذیه درخصوص مصرف نمک دریا گفت : این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی گردد.

او گفت : نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد.

مظفری اضافه کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده گردد، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند.

این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: توصیه می گردد افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده نمایند.

او ادامه داد: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می گردد که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه گردد.

مظفری با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی گردد، چرا که احتمال ابتلا به بعضی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد.

این کارشناس ارشد تغذیه مقدار مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اظهار داشت و ادامه داد: این مقدار معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

مظفری اضافه کرد: در محاسبه این مقدار مصرف نمک، باید نمک پنهانموجود در غذا ها و مواد خوراکی از جمله پنیر، خیارشور، پنیر پیتزا، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، رب گوجه فرنگی، دوغ و ... را هم لحاظ کرد .

د

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 11 بهمن 1400 بروزرسانی: 11 بهمن 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 10894

به "ممنوعیت مصرف نمک دریا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ممنوعیت مصرف نمک دریا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید