عمران خان: امکانات درمانی پاکستان قادر به مقابله با کرونا نیست
به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، نخست وزیر پاکستان گفت: اگر پاکستان درگیر ویروس کرونا گردد، اوضاع مشکل خواهد شد.

جهت دریافت خدمات قیمت طراحی ویلا با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
به گزارش خبرنگار دفاتر منطقه ای خبرنگاران، عمران خان نخست وزیر پاکستان در سخنانی گفت: اگر پاکستان درگیر ویروس کرونا گردد ، اوضاع مشکل خواهد شد.
وی اضافه نمود: ما امکانات درمانی لازم را نداریم. کشورهایی مانند پاکستان که با شرایط بحرانی روبرو هستند باید از تسهیلات و امکانات خارجی برخوردار شوند.
به گفته خان، امکانات درمانی ما قادر به مقابله با این ویروس نخواهد بود.
نخست وزیر پاکستان اضافه نمود: چنین شرایطی نه تنها در پاکستان بلکه در هند و شبه قاره نیز اتفاق می افتد. اگر ویروس گسترش یابد همه ما در معرض خطر خواهیم بود چرا که امکانات درمانی لازم را نداریم و منابع نیز محدود است.
ح
منبع: خبرگزاری فارس