مصرف برق در خوزستان 18 درصد افزایش یافت
به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، فرامرز شادفر، مدیر بازار برق شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: پیک بهمن ماه امسال این شرکت 3 هزار و 769 مگاوات بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل رشد 18 درصدی را نشان می دهد.

وی با اشاره به افزایش 8.7 درصدی مصرف انرژی در 11 ماه گذشته از سال 1400، اضافه نمود: انرژی مصرفی در 11 ماهه سال 1400 برابر با 38 هزار و 342 گیگاوات ساعت بوده که نشان دهنده حدود 8.7 درصد افزایش مصرف انرژی نسبت به مدت مشابه در سال قبل است.
شادفر توضیح داد: در همین بازه زمانی 11 ماهه 35 هزار و 259 گیگاوات ساعت برق در خوزستان فراوری شده که از این اندازه 23 درصد به وسیله نیروگاه های برق آبی، 75 درصد به وسیله نیروگاه های حرارتی و سیکل ترکیبی و 2 درصد نیز به وسیله نیروگاه های فراوری پراکنده فراوری شده است.
مدیر بازار برق شرکت برق منطقه ای خوزستان با بیان اینکه نیروگاه غرب کارون در تابستان امسال با تزریق انرژی معادل 600 گیگاوات ساعت سهم 2 درصدی از کل فراوری امسال را داشته است، گفت: 43 درصد برق فراوریی نیروگاه های حرارتی و گازی استان به وسیله بخش دولتی (رامین و ماهشهر) و 57 درصد به وسیله نیروگاه های بخش خصوصی (زرگان، آبادان، خرمشهر، شهدای پیروز بهبهان و فجر) فراوری و به شبکه تحویل شده است.
شادفر گفت: اگرچه شرکت برق منطقه ای خوزستان تمهیدات لازم جهت تامین برق مطمئن و پایدار را برای کلیه مشترکین فراهم نموده اما با توجه به رشد بسیار بالای بار و انرژی مصرفی، مدیریت مصرف برق و جابه جایی مصارف غیر ضروری از ساعات اوج مصرف ساعت (18 الی 21) به سایر ساعات شبانه روز به وسیله کلیه مصرف کنندگان امری لازم و لازم است.
بر اساس این گزارش، ظرفیت منصوبه فراوری نیروی برق استان خوزستان در بخش انتقال برابر با 13 هزار و 196 مگاوات بوده که سهم بخش آبی از این میزان 8 هزار و 169 مگاوات و بخش حرارتی 5 هزار و 27 مگاوات است. ظرفیت فراوری برق بخش DG خوزستان نیز 139 مگاوات است.
منبع: اتاق بازرگانی ایران