یک جایزه از بوسان برای فیلمی با بازی محسن تنابنده
به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، فیلم رونا مادر عظیم به کارگردانی جمشید محمودی موفق به کسب اولین جایزه افتخاری کیم جی سئوک از جشنواره فیلم بوسان کره جنوبی شد.
به گزارش خبرنگاران، شکستن همزمان بیست استخوان با نام بین المللی رونا مادر عظیم به کارگردانی جمشید محممودی و تهیه نمایندگی نوید محمودی، به عنوان محصول مشترک سینمای ایران و افغانستان در بخش پنجره ای به سینمای آسیا بیست وسومین جشنواره فیلم بوسان حضور داشت و در نهایت موفق به کسب جایزه کیم جی سئوک از این رویداد سینمایی شد.
جایزه کیم جی سئوک که سال جاری برای اولین بار در جشنواره بوسان اعطاء شد، به یاد نایب رئیس و برنامه ریز اجرایی درگذشته جشنواره فیلم بوسان کره جنوبی ایجاد شده که به عنوان قلب سینمای آسیا و جشنواره بوسان از وی یاد می نمایند.
این جایزه به بهترین اثر جشنواره در بخش پنجره ای رو به سینمای آسیا اعطاء می گردد و هیات داوران این جایزه دو فیلم از میان ساخته های مستعدترین کارگردانان جوان آسیایی را در این بخش به عنوان برندگان این جایزه انتخاب می نمایند که با اعطای جایزه نقدی 10 هزار دلاری تقدیر خواهند شد و سال جاری فیلم دنده به کارگردانی ژانگ وی از چین دیگر برنده جایزه کیم جی سئوک معرفی شده است.
شکستن همزمان بیست استخوان، روایتگر داستان پسری میانسال است که در معرض تصمیم حیاتی مرگ و زندگی درباره مادرش واقع شده است که با بیماری شدیدی دست و پنجه نرم می نماید و تصویری روشن از تنش های خانوادگی و سرخوردگی های اداری را در جامعه ای ارائه می دهد که ظاهرا در برزخی بی انتها گرفتار شده است.
شکستن همزمان بیست استخوان سومین فیلم برادران محمودی است که از طرف سینمای افغانستان برای شرکت در مراسم اُسکار به این آموزشگاه معرفی شده است و نماینده این کشور در اسکار 2019 خواهد بود.
پخش نماینده بین المللی فیلم برادران محمودی شرکت فرانسوی نوری پیکچرز به مدیریت کتایون شهابی است.
بیست و سومین جشنواره فیلم بوسان از تاریخ 4 تا 13 اکتبر (12 تا 21 مهر) در کشور کره جنوبی برگزار گردید و هیئت داوران این رویداد سینمایی سال جاری جایزه بهترین فیلم بخش رقابتی جشنواره (جریان های نو) را به فیلم وحشی به کارگردانی چو سی وِی از چین اعطاء کردند.
سال جاری فیلم حمل طلا به کارگردانی تورج اصلانی به عنوان نماینده سینمای ایران در بخش رقابتی اصلی جریان های نو جشنواره فیلم بوسان پذیرفته شده بود و مارموز ساخته کمال تبریزی، 3 رخ به کارگردانی جعفر پناهی، چراغ جادو جدیدترین ساخته امیر نادری، فیلم همه می دانند ساخته اسپانیولی زبان اصغر فرهادی، مرز ساخته علی عباسی و روزی روزگاری در زندگی یک بچه ساخته سارا ممتازیان دیگر فیلم های سینماگران ایرانی بود که در جشنواره بوسان حضور داشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا