آموزش حذف اکانت فیس بوک به صورت مرحله به مرحله

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، برای حذف اکانت فیس بوک باید مراحلی را پشت سر بگذارید. اگر تصمیم به حذف اکانت فیس بوک خود دارید، با ما همراه باشید.

آموزش حذف اکانت فیس بوک به صورت مرحله به مرحله

اگر به هر علتی دیگر نمی خواهید که اکانت فیسبوک داشته باشید؛ می توانید اکانت خود را حذف و یا غیر فعال نمایید. حذف اکانت فیس بوک مراحلی دارد که باید پست سر بگذارید. برای دسترسی به صفحه حذف اکانت فیس بوک، می توانید ازلینک زیر استفاده کنید و یا وارد اکانت فیس بوک خود شده (لاگینکنید) و سپس اقدام به حذف و یا غیرفعال کردن آن نمایید.

https://www.facebook.com/help/delete-account

مراحل غیر فعال کردن اکانت فیس بوک:

1. ابتدا با اکانت فیس بوک خود وارد شوید.

2. مطابق شکل، منوی بالای صفحه را بزنید و از میان گزینه های موجود؛ setting را انتخاب کنید.

3. اگر می خواهید پیش از حذف و یا غیرفعال نمودن اکانت خود یک کپی از اطلاعات حساب خود داشته باشید گزینه مشخص شده در شکل زیر را انتخاب نمایید.

4. با انتخاب گزینه Download a copy در صفحه قبل، صفحه زیر برای شما باز می گردد که با زدن دکمه سبز رنگ با عنوان Start My Archive یک آرشیو از اطلاعات شما ایجاد می گردد.

5. وقتی دکمه سبز رنگ را زدید یک پنجره برای شما باز می گردد و از شما می خواهد که رمز عبورتان را مجددا وارد نمایید.

6. بعد از اینکه یک کپی از اطلاعاتتان گرفته شد؛ مطابق شکل زیر از پانل کنار صفحه گزینه Security را بزنید.

7. حالا گزینه Deactivate your account را از پایین پنجره انتخاب کنید. این عبارت به معنی غیر فعال کردن اکانت شما می باشد.

8. با انتخاب عبارت گفته شده در صفحه قبل صفحه ای به این شکل برایتان باز خواهد شد. در این صفحه از شما پرسیده می گردد که چرا قصد حذف فیس بوک را دارید. از مواردی که موجود است یکی را به دلخواه انتخاب کرده و روی دکمه Deactivate کیک کنید.

9. با زدن دکمه Deactivate بلافاصله پنجره ای باز می گردد و از شما سوال می کند که آیا از غیر فعال کردن اکانت فیس بوک خود مطمئن هستید؟؛ در صورتی که اطمینان دارید دکمه Deactivate Now را انتخاب کنید.

10. با انتخاب دکمه گفته شده پیغامی برای شما بر روی صفحه ظاهر می گردد که غیر فعال شدن اکانت شما را اعلام می کند.

مراحل حذف اکانت فیس بوک:

1. برای حذف اکانت فیس بوک باید از لینکی که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم استفاده کنید. با انتخاب لینک گفته شده به صفحه حذف اکانت فیس بوک منتقل می شوید؛ ولی یک راه دیگر برای دسترسی به صفحه حذف اکانت فیس بوک، انجام مراحل زیر است. ابتدا آیکن مشخص شده در شکل زیر را انتخاب کنید و اگر قصد تهیه کپی (آرشیو) از حساب خود را دارید، عبارت See More Setting در پایین منوی را انتخاب کنید. ولی اگر قصد کپی کردن ندارید و می خواهید اکانت خود را کاملا حذف نمایید باید روی علامت ذره بین در بالای شکل زیر کلیک کنید.

2. با کلیک بر روی آیکن ذره بین شما می توانید عبارت مورد نظر خود و در کل هر سوالی که در رابطه با فیس بوک دارید را جستجو کنید. برای حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی، شما باید عبارت How I do Permanently Delete My Account? (یعنی چگوه می توانم اکانت خود را به صورت دائمی حذف کنم؟) را تایپ کنید.

3. با انتخاب این عبارت یک لیست راهنما به شما نشان داده می گردد که شما باید از داخل آن لیست بر روی عبارت Let us Know کلیک کنید.

4. با انتخاب گزینه قبلی به صفحه ای منتقل می شوید که در آن پیغام زیر موجود است. پیغام مبنی بر حذف اکانت فیس بوک شماست و باید در این مرحله دکمه Delete My Account را انتخاب کنید. (اگر لینکی که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم را بزنید مستقیما به این صفحه منتقل خواهید شد).

5. سپس برای شما یک پیغام می آید و از شما می خواهد که برای ادامه فرایند حذف با حساب فیس بوک خود لاگین شوید.

6. شما باید ایمیل و رمز عبور خود را وارد کرده و دکمه login را بزنید.

7. در این صفحه باید یک بار دیگر رمز ورود خود را وارد نمایید و به سولی که از شما پرسیده می گردد پاسخ دهید. به عنوان مثال در اینجا علاوه بر رومز ورود از کاربر خواسته شده تا تصویرهایی که در آن ها شیر وجود دارد را مشخص نماید. در آخر هم دکمه Ok را بزنید.

8. سپس برای دریافت تائید شما برای حذف یک پیغام دیگر ظاهر می گردد و شما باید دکمه confrim deletation را انتخاب کنید.

8. در این مرحله به شما گفته می گردد که اگر تا قبل از یک تاریخ مشخص مجددا با اکانت خود لاگین شوید می توانید از حذف آن جلوگیری کنید.

9. با زدن دکمه Logout دوباره به صفحه اصلی (صفحه خانه) فیس بوک منتقل می شوید.

10. حالا اگر همانطور که فیس بوک به شما اعلام تا قبل از موعد مشخص شده دوباره با اکانت خود لاگین شوید می توانید از حذف آن جلوگیری کنید. بنابراین اگر از تصمیم خود برای حذف اکانت فیس بوک منصرف شده اید دوباره با اکانت خود لاگین شده و از پنجره ای که برایتان باز می گردد دکمه Cancle Deletion را انتخاب کنید.

در ویدیوی زیر نحوه حذف اکانت فیس بوک را می توانید مشاهده نمایید:

گردآوری: مجله اینترنتی مجله تصویر و سرگرمی

منبع: ستاره
انتشار: 25 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1399 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 2371

به "آموزش حذف اکانت فیس بوک به صورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش حذف اکانت فیس بوک به صورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید