خبرنگاران مدارس قزوین تا 15 اسفند تعطیل شد
به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، قزوین - خبرنگاران - مدارس مقاطع مختلف تحصیلی سراسر استان قزوین تا 15 اسفندماه جاری تعطیل اعلام شدند.

سیدحسین بی نیاز، مسوول کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای استان قزوین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: براساس تصمیم ستاد ملی پیشگیری از ویروس کرونا و نیز با هماهنگی مدیریت بحران استان، به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت نکات بهداشتی در خصوص مبارزه با ویروس کرونا و سلامت دانش آموزان تمامی مدارس مقاطع تحصیلی سطح استان و همچین آموزشگاه های علمی تا 15 اسفندماه جاری تعطیل خواهند بود.
وی شرح داد: مبارزه و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا طی 2 هفته گذشته از جمله اهداف مهمی است که در دستور کار مسوولان عالی کشور و استان قرار گرفته و در این راه نیازمند همکاری و مساعدت شهروندان و به خصوص دانش آموزان در امر پیشگیری و رعایت موارد بهداشتی شخصی و عمومی هستیم.
منبع: ایرناپریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.