طرز تهیه مارمالاد کیوی به 4 روش

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، مارمالاد کیوی را می توان در انواع مختلفی با عنوان مارمالاد کیوی با ژلاتین، مارمالاد کیوی بدون ژلاتین، مارمالاد کیوی و سیب، مارمالاد کیوی و توت فرنگی و ... تهیه کرد و به عنوان یک میان وعده یا صبحانه مغذی مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه مارمالاد کیوی به 4 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مارمالادها انواع و اقسام گوناگونی دارند. مارمالاد کیوی از جمله فراورده های کیوی است که می تواند همراه با نان به عنوان صبحانه ای مغذی مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد کیوی به روش های مختلف با ما همراه باشید …

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • مارمالاد کیوی با ژلاتین
  • مارمالاد کیوی بدون ژلاتین
  • مارمالاد کیوی و سیب
  • مارمالاد کیوی و توت فرنگی

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

مواد لازم
کیوی1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری
آب2 لیوان

دستور تهیه

  1. کیوی ها را پس از شستن، پوست گرفته و خرد کنید.
  2. تکه های کیوی را در قابلمه ریخته و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید به جوش آید.
  4. 10 دقیقه صبر کنید تا مخلوط کیوی و آب بجوشند، سپس شکر را به آن اضافه کنید.
  5. 20 دقیقه دیگر فرصت دهید تا مواد موجود در قابلمه بجوشند و در این فاصله، گاهی آن را هم بزنید.
  6. کف ایجاد شده روی سطح مارمالاد را با قاشق بردارید، سپس حرارت را خاموش کنید.
  7. پس از اینکه مارمالاد کیوی از داغی افتاد، آن را میکس کنید تا به شکل پوره درآید و سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
  8. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مارمالاد کیوی 15 دقیقه روی حرارت ملایم ریز جوش بزند.
  9. 2 الی 3 قاشق غذاخوری آب در کاسه کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی کتری در حال جوش قرار دهید. مخلوط آب و ژلاتین را هم بزنید تا ژلاتین به روش بن ماری در آب حل شود.
  10. محلول ژلاتین را به مارمالاد کیوی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  11. اجازه دهید مارمالاد کیوی در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس آن را در شیشه استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین

مواد لازم
کیوی400 گرم
شکر300 گرم
آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری
آب1/2 پیمانه

دستور تهیه

  1. کیوی ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس خرد کنید.
  2. تکه های کیوی را در قابلمه ای ریخته و شکر، آب و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا محتویات قابلمه به جوش آید و مرتب آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
  4. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند.
  5. حرارت را خاموش کرده و پس از اینکه مواد کمی خنک شدند، با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن آن ها را میکس کنید تا کیوی ها کاملا له شده و به شکل پوره درآیند.
  6. مواد را مجددا به قابلمه برگردانده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  7. پس از جوش آمدن مارمالاد کیوی، حرارت را کم کرده و اجازه دهید مارمالاد روی حرارت ملایم بجوشد تا غلیظ شده و قوام آید.
  8. هر 5 دقیقه یک بار مارمالاد کیوی را هم بزنید و زمانی که به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید.
  9. پس از سرد شدن مارمالاد کیوی، آن را در شیشه استریل ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مارمالاد کیوی و سیب

مواد لازم
کیوی4 عدد
سیب1 عدد
شکر300 گرم
پودر ژلاتین1 قاشق مرباخوری
گلاب3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. کیوی ها را پس از شستن، پوست گرفته و با استفاده از غذاساز میکس کنید تا به شکل پوره درآید.
  2. سیب را پوست گرفته و در غذاساز بریزید تا کاملا له شود.
  3. پوره سیب و کیوی را در قابلمه ای ریخته، 1 لیوان آب و 300 گرم شکر به آن اضافه کنید.
  4. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. هنگامی که محتویات قابلمه به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا مواد ریز جوش بزنند.
  6. پودر ژلاتین را با 3-2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود.
  7. زمانی که مارمالاد کیوی و توت فرنگی غلیظ شد و قوام یافت، محلول ژلاتین، گلاب و آبلیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  8. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد کیوی و سیب، خنک شود. سپس آن را در شیشه استریل ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مارمالاد کیوی و توت فرنگی

مواد لازم
توت فرنگی1700 گرم
کیوی300 گرم
شکر1 کیلوگرم
آب250 میلی لیتر
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. توت فرنگی ها را شسته و قسمت کلاهک سبز رنگ آن ها را جدا و سپس خرد کنید. توت فرنگی خرد شده را در قابلمه ریخته و آب و شکر را به آن اضافه کنید.
  2. کیوی را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید، سپس به قابلمه اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
  4. پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 90 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند. در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. زمانی که مواد غلیظ شدند، مخلوط کیوی و توت فرنگی را در غذاساز میکس کنید تا کاملا له شوند.
  6. پوره کیوی و توت فرنگی را به قابلمه برگردانید و مجددا روی حرارت قرار دهید.
  7. پودر ژلاتین را به روش بن ماری در 4-3 قاشق غذاخوری آب حل کرده و به مارمالاد اضافه کنید.
  8. مارمالاد کیوی و توت فرنگی را هم بزنید و در صورتی که هنوز قوام نیافته، اجازه دهید روی حرارت ملایم بجوشد تا به غلظت مناسب برسد.
  9. پس از اینکه مارمالاد به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و پس از خنک شدن در شیشه استریل بریزید.
  10. مارمالاد کیوی و توت فرنگی را در یخچال نگهداری کنید.

ننیجه گیری

کیوی میوه کوچکی با بافت سبز رنگ بوده که روی پوست آن کرک های ریزی وجود دارد و طعم آن شبیه موز، انگور و آناناس است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C بوده به طوریکه هر 100 میلی گرم آن حاوی 98 میلی گرم ویتامین C است. اسید های چرب امگا 3، امگا 6 و ویتامین E موجود در کیوی، جریان خون را در رگ ها بهبود می بخشند و از لخته شدن خون در رگ ها جلوگیری می کنند. همچنین فیبر بالای این میوه، کلسترول خون را کاهش داده و از یبوست جلوگیری می کند. شما چگونه از میوه کیوی استفاده می کنید؟ آیا ترجیح می دهید آن را به صورت تازه مصرف کنید یا مارمالاد و نوع خشک شده آن برایتان لذیذتر است؟ شما می توانید نظرات و سوالاتتان را از طریق قسمت ارسال نظر برای ما ارسال کنید.

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: setare.com
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 8588

به "طرز تهیه مارمالاد کیوی به 4 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد کیوی به 4 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید