معروفیت شهر اوداوارا در ژاپن با غذاهای سوریمی

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، غذای ژاپنی که امروز در برنامۀ مزه، مجلۀ آشپزی خبرنگاران معرفی می کنیم، نوعی ماهی خرد شده است که به زبان ژاپنی به آن سوریمی می گویند.

معروفیت شهر اوداوارا در ژاپن با غذاهای سوریمی

هزاران سال است که این غذا در شهر اوداوارا در ژاپن تهیه می گردد و هیچ ربطی هم به چوب های صنعتی که با همین نام در اروپا فروخته می گردد، ندارد. شیوۀ تهیه این غذا هم مبتنی بر دانشی است که از نسل های پیش، سینه به سینه گشته تا به استادان امروز رسیده است.

اوداوارا، شهری در جنوب توکیو است که بین کوه ها و خلیج عظیم ساگامی واقع شده است. در این برنامه به تماشا تیه ری ووآزَن آمدیم؛ سرآشپز برجستۀ فرانسوی و ستاره دار میشلن که در ژاپن زندگی می نماید.

او به ما یکی از مشهورترین مراکز تهیۀ سوریمی و چگونگی تهیۀ یکی ازمشهورترین فراوریات این مرکز یعنی کامابوکو را نشان خواهد داد.

خبرنگاران: سیریل: کامابوکو چیست؟

تیه ری: کامابوکو، مانند جودو نوعی هنر است. نوعی نجابت کم نظیر. راهی برای ارزش گذاری به ماهی.

کامابوکوی سنتی با ماهی تازه درست می گردد. با چند حرکت ظریف، فیله های ماهی جدا و برای تبدیل به کامابوکو آماده می شوند. با استاد تهیه کامابوکو آشنا می شویم؛ کسی که به زبان ژاپنی به او سنسی می گویند.

تاکاشی ناکانو، استاد تهیۀ کامابوکو: کار با دست به ما اجازه می دهد تا بتوانیم کیفیت تک تک ماهی ها بعلاوه دمای پخت و دیگر پارامترهای آشپزی را دقیقا کنترل کنیم. با این کار، خمیر هم سبک تر می گردد که برای بافت کار بسیار مهم است.

شهر اوداوارا برای چیز دیگری هم مشهور است و آن هم آب است؛ آبی سرچشمه گرفته از کوهستان که سرشار از مواد معدنی است. این مواد در بدن ماهی ها نفوذ می نماید و شکل دادن به ماهی ها برای تهیه کامابوکو را آسان تر می نماید.

بر اساس سنت ها، برای تهیۀ کامابوکو باید ماهی ها با چاقو و روی تختۀ چوبی بریده شوند، بخارپز شده و در آب سرد نگه داشته شوند.

تیه ری، آشپز فرانسوی: به نظر می رسد که این غذاها با دستگاه درست شده اند درحالی که همگی کار دست هستند. همه کاملا شبیه هم هستند.

در ساختمانی در همسایگی این مرکز فراوری، فروشگاهی زیبا مملو از غذاهای ژاپنی خوشمزه دیده می گردد. غذاهایی با بسته بندی زیبا که معمولا در جشن ها هدیه می دهند.

گارسون: شما در اینجا برش هایی از سوریمی را دارید. برخی ها سرخ شده اند و برخی ها آب پز. در بین این غذاهای ژاپنی، محبوب ترینِ آنها نوعی کامابوکو است که در ظرفی چوبی بخارپز شده باشد.

تیه ری، آشپز فرانسوی: طعم ماهی به هیچ وجه تغییر ننموده است و طعم سس هایی که به آن اضافه شده را هم حس می کنیم؛ سس هایی که آن را کمی شیرین نموده اند.

خبرنگاران: آیا این یک محصول ویژۀ ژاپنی است؟

تیه ری، آشپز فرانسوی: بله، غذایی که هم بافت و هم طعم ویژه ای دارد. واقعا دوست دارم که مردم خوردن این غذا را تجربه نمایند. برای من واقعا چیز متفاوتی است.

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: یورونیوز
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 9089

به "معروفیت شهر اوداوارا در ژاپن با غذاهای سوریمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معروفیت شهر اوداوارا در ژاپن با غذاهای سوریمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید