خطر مرگ در کمین زنان مبتلا به این بیماری

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، تهران (پانا) - کمردرد باعث محدودیت در فعالیت های زندگی روزمره و کاهش فعالیت بدنی می شود که ممکن است منجر به افزایش وزن و بروز یا بدتر شدن مسائل مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی شود.

خطر مرگ در کمین زنان مبتلا به این بیماری

به گزارش تبیان، از آن جا که بیماری کمردرد بسیار شایع است، نادیده گرفتن یا ربط دادن آن به چیزی که ظاهراً بی ضرر است، مانند خوابیدن در یک شرایط ناراحت، ورزش بیش از حد یا نشستن به مدت طولانی، آسان است؛ اما اگرچه به نظر می رسد کمردرد جای نگرانی ندارد، تحقیقات تازه مرکز پزشکی بوستون (BMC) این تصور را به چالش کشیده است. طبق این تحقیق، بزرگسالان، به ویژه زنان، که کمردرد جدی تری دارند ، یک مورد ترسناک مشترک دارند. به مطالعه این مطلب ادامه دهید تا بدانید تحقیقات به چه نتایجی دست یافته است.

خطر مرگ و میر در زنان با کمردرد شدید افزایش می یابد

تحقیقات تازه آنالیز کرد که چگونه کمردرد با خطر مرگ و میر ارتباط دارد. با توجه به آنالیز سیستماتیک و متاآنالیز 11 مطالعه، متشکل از 81337 بزرگسال میانسال و مسن، یافته ها نشان دادند که کمردرد با افزایش میانه مرگ و میر ناشی از همه دلیل ها، در بین زنان و آن هایی که کمردرد شدیدتری دارند، مرتبط بود. با این حال، کمردرد میانه با افزایش خطر مرگ ارتباطی نداشت و هیچ ارتباطی بین کمردرد و مرگ و میر در مردان یافت نشد.

کمردرد منجر به کاهش فعالیت بدنی می شود، که می تواند خطر مرگ را افزایش دهد

تحقیقات BMC رابطه بین کمردرد و مرگ و میر در زنان را آنالیز کرد و ارتباط آن با فعالیت محدود را مشاهده نمود؛ محدودیت در فعالیت که می تواند همراه با کمردرد باشد. طبق این مطالعه، کمردرد دلیل اصلی ناتوانی در سراسر دنیا است و معلولیت و کم تحرکی به طور کلی با مرگ و میر بیشتری همراه است. کمردرد باعث محدودیت در فعالیت های زندگی روزمره و کاهش فعالیت بدنی می شود که ممکن است منجر به افزایش وزن و بروز یا بدتر شدن مسائل مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی شود.

امیدوارم که این مطالعه به درک بهتری از تأثیرات طولانی مدت کمردرد محدود نماینده فعالیت بر سلامتی و پژوهش برای بهبود درمان کمردرد در طول زندگی بیماران منجر شود.

اگر کمردرد شدیدی دارید، منتظر نمانید

اگر صبر کنید تا برای کمردردتان کاری انجام دهید، تا این که درد ناتوان نماینده شود، بیش از حد صبر نموده اید. موارد زیادی از درد های کمر در طی دو هفته برطرف می شود، اما اگر برای مدت زمان طولانی تری ادامه پیدا کند، مسئله ای وجود دارد. اگر درد شما طولانی مدت یا مزمن است، وقت آن است که به یک متخصص ستون فقرات مراجعه کنید.

می توان کمردرد مداوم را با دارو ها، تزریقات، فیزیوتراپی و جراحی، که در بعضی موارد ضروری است، درمان کرد. متخصصین همواره ابتدا با کم تهاجمی ترین و مؤثرترین روش درمانی آغاز می نمایند.

هر فردی که کمردرد شدید، مداوم یا کمردردی که مکرراً برطرف شده و بازمی شود، دارد، باید زودتر از موعد به متخصص ستون فقرات مراجعه کند. علاوه بر این، اگر درد، شما را ضعیف نموده و قادر به انجام کار های روزمره نیستید، یا اگر تب، کاهش وزن غیر قابل شرح یا مسائل ادراری را تجربه می کنید، مراجعه به پزشک یک حرکت هوشمندانه خواهد بود.

با افزایش سن، کمردرد در زنان به طور قابل توجهی افزایش پیدا می نماید

پس از یائسگی، زنان بیشتر از مردان دچار کمردرد می شوند. پیری باعث تنگی ستون فقرات می شود، که می تواند باعث افزایش عوارض شود. درد کمر معمولاً در سنین 40 تا 60 سالگی ظاهر می شود، اگرچه بعضی از افراد می توانند از 30 سالگی تغییراتی در ستون فقرات خود احساس نمایند.

بعلاوه به نظر می رسد سن، در فتق دیسک کمر نقش دارد. هرچه پیرتر می شوید، دیسک ها خشک می شوند و حالت اسفنجی و انعطاف پذیری آن ها کمتر می شود. آن ها سفت می شوند و خطر ابتلا به فتق دیسک کمر را افزایش می دهند. اگرچه فتق دیسک، تهدید نماینده زندگی نیست، اما می تواند بسیار ناتوان نماینده باشد.

صرف نظر از اینکه چه چیزی باعث کمردرد شما می شود، کارشناسان بر اهمیت داشتن یک وزن و رژیم غذایی سالم تأکید می نمایند زیرا هر یک پوند از وزن شما، به سیستم اسکلتی عضلانی تان فشار وارد می نماید.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 23 دی 1400 بروزرسانی: 23 دی 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 10636

به "خطر مرگ در کمین زنان مبتلا به این بیماری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خطر مرگ در کمین زنان مبتلا به این بیماری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید