طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، فصل گلابی رسیده و یکی از برترین میوه های تابستانی همین میوه است. پس دست به کار شوید و کمپوت آن را تهیه کنید.

طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی:

  • گلابی: 1 کیلو
  • شکر: 1 و 1/2 لیوان
  • آب: 4 لیوان
  • آبلیمو: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت کمپوت گلابی:

1. گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید. درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.

2. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک گردد سپس در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.

فوت و فن ها:

- برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید؛ بهتر است به جای آبلیمو از 1 قاشق رنده پوست لیموترش بهره ببرید. در صورت تمایل می توانید پیش از پخت گلابی ها را به 4 قسمت برش بزنید.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 30 مهر 1400 بروزرسانی: 30 مهر 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 9294

به "طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید