خوراک ماهی با سس پرتقال ، این رسپی رستورانی رو کسی یادت نمیده!

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، خوراک ماهی با سس پرتقال یکی از است که در سراسر دنیا به روش های متنوعی طبخ می گردد. این غذای لاکچری با ماهی از برترین گزینه ها برای و مهمانی ها و دورهمی ها به شمار میرود. شما می توانید خوراک ماهی پرتقالی را همراه با پاستا، سیب زمینی و انواع سبزیجات و بعلاوه با سبزی پلو، برنج چلو یا باقالی پلو نوش جان کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال مجلسی را به شما آموزش دهیم.

خوراک ماهی با سس پرتقال ، این رسپی رستورانی رو کسی یادت نمیده!

مواد لازم برای تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال (برای 2 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
ماهی قزل آلا2 عدد
پرتقال1 عدد بزرگ
شکر2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
آرد ذرت1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد کوچک
سیر1 حبه
لیموترش1 عدد
رزماری یا شنبلیله خشکبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گلپربه مقدار لازم
زعفران (دم نموده غلیظ)به مقدار لازم
زنجبیل تازه (1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل)1 تکه
زست پرتقال1 قاشق غذاخوری
زست لیموترشنصف قاشق غذاخوری
کره50 گرم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
پاستایا برنجبرای سرو ماهی با سس پرتقال

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 60 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال

درست کردن خوراک ماهی با سس پرتقال با استفاده از ماهی قزل آلا، سالمون، سی بس، ماهی آزاد یا دیگر انواع ماهی دلخواه قابل انجام است. شما می توانید مقدار ترشی و شیرینی یا حتی تندی این غذا را بسته به ذائقه و به دلخواه کم و زیاد کنید.

مرحله اول: ماهی را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل درست کردن خوراک ماهی با سس پرتقال، ابتدا ماهی ها را به خوبی بشویید و در صورت احتیاج با دقت پاک کنید. سپس، ماهی ها را به قطعات درشت فیله کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع ماهی تازه یا ماهی منجمد می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: باقی مواد ماهی پرتقالی را آماده کنید

حالا، پیاز و سیر شسته شده و بدون پوست را رنده کنید و با هم در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید. سپس، یک عدد لیموترش تازه را نیز بشویید و آب آن را بگیرید. آب لیموترش تازه را نیز کنار بگذارید.

در ادامه، پرتقال را به خوبی بشویید و آب آن را بگیرید. آب پرتقال طبیعی را هم در ظرف جداگانه ای کنار بگذارید تا بعدا به سس پرتقال اضافه کنید.

یک قطعه میانه زنجبیل تازه را هم بشویید و پوست بگیرید. سپس، زنجبیل تازه را هم رنده نموده و به مخلوط پیاز، سیر و آبلیموی تازه اضافه کنید. اگر به زنجبیل تازه دسترسی ندارید، می توانید از 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل () بهره ببرید.

برای خرید پودر زنجبیل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: مواد لازم برای طعم دار کردن ماهی را ترکیب کنید

در این مرحله از طرز تهیه خوراک ماهی و پرتقال، ظرف مناسبی را انتخاب کنید و مخلوط سیر و پیاز رنده شده را همراه با آبلیموی تازه در آن بریزید. سپس، زنجبیل، نمک، فلفل سیاه، گلپر آسیاب شده، زردچوبه و چند قاشق زعفران دم نموده را نیز به محتویات این ظرف اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا همگی با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند.

برای خرید نمک، فلفل سیاه، پودر گلپر، زردچوبه و زعفران می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: ماهی را طعم دار کنید

حالا، قطعات ماهی را نیز داخل ظرف حاوی پیاز، سیر، زنجبیل و دیگر ادویه ها و طعم دهنده ها قرار دهید. تمام قسمت های ماهی را به این مواد آغشته نموده و با دست ماساژ دهید تا ماهی مرینیت گردد. سایر را بلد هستید؟

مرحله پنجم: ماهی را استراحت دهید

در این مرحله از طرز تهیه خوراک ماهی پرتقالی، درب ظرف حاوی قطعات ماهی آغشته به مواد را ببندید یا با سلفون کاملا بپوشانید. سپس، این ظرف را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا قطعات ماهی استراحت نمایند و کاملا مزه دار شوند.

مرحله ششم: سس پرتقال را آماده کنید

در فاصله مزه دار شدن ماهی، بهتر است برای درست کردن سس پرتقال دست به کار شوید. برای این منظور، آب پرتقال تازه که قبلا گرفتید را در قابلمه مناسب و کوچکی بریزید. آرد ذرت را نیز به آب پرتقال اضافه کنید.

این مواد را به خوبی هم بزنید تا آرد ذرت بدون گلوله شدن با آب پرتقال ترکیب گردد. سپس، شکر را نیز داخل این قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. ترکیب آب پرتقال، آرد ذرت و شکر را مرتبا هم بزنید تا مایع داخل قابلمه به تدریج غلیظ گردد.

برای خرید آرد ذرت و شکر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: کره و سرکه را اضافه کنید

در این مرحله به محض مشاهده نخستین حباب ها بر روی سس، باید کره را هم در قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید تا بجوشد و کمی غلیظ تر گردد. سپس، سرکه سیب را نیز به سس پرتقال اضافه کنید.

هم زدن سس را تا زمانی ادامه دهید که مایع داخل قابلمه بافت و غلظتی مانند فرنی پیدا کند. در ادامه، حرارت را خاموش کنید و قابلمه حاوی سس پرتقال را کنار بگذارید.

برای خرید کره و سرکه سیب می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هشتم: تکه های ماهی را سرخ کنید

پس از درست کردن سس پرتقال و بعد از آن که ماهی شما برای یک ساعت در یخچال استراحت کرد و مزه دار شد، نوبت به سرخ کردن ماهی می رسد. برای این منظور، مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد.

سپس، قطعات ماهی را از یخچال بیرون بیاورید. احتمالا مقداری سیر و پیاز رنده شده به سطح ماهی ها چسبیده است. ذرات اضافی را از روی ماهی جدا کنید تا در هنگام سرخ کردن ماهی نسوزند.

قطعات ماهی را در تابه بگذارید و یک طرف آن ها را برای 10 الی 15 دقیقه سرخ کنید. در صورت تمایل، در این مرحله می توانید تعدادی برش های لیمو و پرتقال را نیز به تابه اضافه کنید تا ماهی شما کاملا عطر و طعم مرکباتی به خودش بگیرد.

مرحله نهم: سبزی معطر را اضافه کنید

در این مرحله از فرایند آماده کردن خوراک ماهی با سس پرتقال، نوبت به اضافه کردن سبزیجات معطری مانند رزماری یا شنبلیله خشک می رسد. بنابراین قبل از برگرداندن قطعات ماهی، مقداری رزماری یا شنبلیله خشک و زست پرتقال و لیمو را روی ماهی در تابه بریزید.

سپس، قطعات ماهی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برای 10 الی 15 دقیقه همراه با سبزی معطر سرخ گردد و عطر پوست پرتقال و لیمو و سبزی معطر را به خودش بگیرد.

در صورت تمایل، برای خرید سبزیجات معطر خشک شده مانند رزماری و شنبلیله می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: خوراک ماهی با سس پرتقال را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، قطعات ماهی سرخ شده خوشمزه و خوش عطر را در ظرف سرو بریزید و سس پرتقال را نیز به آن اضافه کنید. ممکن است در مدت سرخ کردن ماهی، سس پرتقال شما بیش از مقدار سرد و غلیظ شده باشد. در این صورت، می توانید مقداری آب پرتقال طبیعی به سس اضافه کنید و سس پرتقال را هم بزنید تا مایع یکنواختی ایجاد گردد.

سپس، قابلمه حاوی سس نسبتا رقیق شده را برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دوباره گرم و غلیظ گردد. در ادامه، سس پرتقال را نیز روی ماهی بریزید و ظرف را با برش های لیمو و پرتقال یا سبزیجات گوناگون تزیین کنید.

این خوراک ماهی با سس پرتقال را مثل می توانید با سبزی پلو یا باقالی پلو سرو کنید. یا اینکه از ، یا حتی با برای سرو ماهی پرتقالی بهره ببرید.

در صورت تمایل می توانید برنج و پاستا را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال

  • بسته به ذائقه، می توانید مقدار ترشی یا شیرینی سس پرتقال را به دلخواه کم و زیاد کنید.
  • اگر هوادار طعم تندی هستید، می توانید مقداری پودر فلفل قرمز تند هم به سس پرتقال یا ماهی اضافه کنید.
  • برای تهیه خوراک ماهی و پرتقال به دلخواه می توانید از ماهی قزل آلا، سالمون، ماهی آزاد، سی بس، هامور یا دیگر انواع ماهی گوشتی مورد علاقه خود بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن خوراک ماهی با سس پرتقال

طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال در فر چگونه است؟

در صورت تمایل، به جای سرخ کردن ماهی در تابه می توانید آن را در فر آماده کنید. برای این منظور، ماهی مزه دار شده را باید برای 30 دقیقه در فر گرم با دمای 175 الی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. در این فاصله، سس پرتقال را نیز آماده کنید. سپس، ماهی گریل شده را در ظرف سرو قرار دهید و سس پرتقال را روی آن بریزید.

آیا می توانیم سس پرتقال را بدون آرد ذرت درست کنیم؟

بله. در صورت تمایل می توانید آرد ذرت را از مواد لازم در دستور بالا حذف نموده و یک عدد سیب زمینی میانه را جایگزین کنید. برای این منظور، ابتدا سیب زمینی را آبپز نموده و سپس، رنده کنید. در ادامه، سس پرتقال را عینا مطابق مراحل بالا تهیه کنید. با این تفاوت که به جای آرد ذرت باید از سیب زمینی رنده شده در مایه سس پرتقالی بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 18 آذر 1403 بروزرسانی: 18 آذر 1403 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 17305

به "خوراک ماهی با سس پرتقال ، این رسپی رستورانی رو کسی یادت نمیده!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراک ماهی با سس پرتقال ، این رسپی رستورانی رو کسی یادت نمیده!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید