پنج غذایی که ژاپنی ها را به صدسالگی می رسانند!
به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، ژاپن بیشترین تعداد صدساله های جهان را دارد و بنابراین شاید پیروی از یک رژیم غذایی ژاپنی بتواند به داشتن عمری طولانی تر یاری کند.
خبرنگاران | ژاپن خاستگاه کسانی است که بیشترین طول عمر را در جهان دارند: هم اکنون 90526 فرد صدسال به بالا در ژاپن هستند. بنا به گزارش سال 2022 از ورزات سلامت و کار و رفاه، این آمار بیش از پنج برابر مقدار دو دهه پیش است.
به گزارش خبرنگاران ؛ جزیره کوچک و دورافتاده ژاپنی اوکیناوا بالاترین شمار صدساله های جهان را دارد. بنابراین شاید برای همۀ ما جالب باشد که از عادت غذایی مردم این منطقه اطلاع داشته باشیم. در این مطلب پنج غذایی را معرفی می کنیم که در رژیم غذایی سنتی ژاپن جایگاه مهمی دارند.
1. سیب زمینی شیرین ژاپنی
این سیب زمینی های شیرین قرمز به نام ایمو (imo) را معمولاً به عنوان عصرانه یا دسر می خورند. این سیب زمینی ها سرشار از کربوهیدرات های سالم و آنتوسیانین هستند؛ گروهی از آنتی اکسیدان ها که در سبزیجات قرمز و بنفشی یافت می شوند که خواص ضدپیری دارند. مطالعات نشان داده است که این مواد به بهبود سطوح قند خون و کاهش خطر بیمار های قلبی و عروقی یاری می نمایند.
2. سوپ میسو
رژیم غذایی ژاپنی حاوی انواعی از غذا های تخمیرشده است و سوپ میسو یکی از معروف ترین آنهاست. میسو خمیری است که از غلات و دانه های سویای تخمیرشده درست می گردد. پروبیوتیک ها، باکتری های زنده یا مخمر در غذا های تخمیرشده به متعادل کردن سلامت دل و روده و تقویت سیستم ایمنی یاری می نمایند. بر اساس تحقیقات، زنان و مردانی که بیشترین مقدار سویای تخمیرشده (از قبیل میسو، توفو و تمپه) را مصرف کردند احتمال مرگ پیش از انتظارشان به هر دلیلی 10 درصد کمتر از کسانی بود که به ندرت از این غذا ها می خوردند.
3. ترب سفید
سبزیجات ریشه ای در آشپزی ژاپنی محبوب هستند و مزایای منحصربفردی برای سلامتی دارند. ترب سفید به پیشگیری از سرماخوردگی یاری نموده و سیستم ایمنی را تقویت می نماید. یک ترب سفید به تنهایی حاوی 124 درصد مقدار توصیه شده ویتامین سی روزانه است. سبزیجات ریشه ای دیگر شامل هویج، چغندر، هویج وحشی و شلغم می شوند.
4. جلبک دریایی
جلبک سرشار از مواد معدنی مهم از قبیل آهن، کلسیم، اسید فولیک و منیزیم است. خوردن روزانه آن به افزودن فیبر به رژیم غذایی یاری می نماید. مصرف کافی فیبر با خطر کاهش یافته بیماری قلبی، سکته، فشار خون بالا و دیابت نوع دو ارتباط دارد. جلبک دریایی حاوی آنتی اکسیدانی نظیر فوکوزانتین و فوکویدان است که هر دوی آن ها خواص ضدالتهابی، ضدپیری و ضدسرطان دارند.
5. ماهی
چربی های امگا 3 در ماهی به پایین آوردن فشار خون، تری گلیسرید و تسکین تورم یاری می نمایند. در ژاپن، ایتاکیماسو itadakimasu به با فروتنی دریافت می کنم ترجمه می گردد که آن را قبل از خوردن غذا به زبان می آورند تا از حیوانات و کشاورزان قدردانی نمایند. این تمرین که به آن خوردن آگاهانه می گویند به سلامت و کیفیت زندگی یاری می نماید.
مترجم: زهرا ذوالقدر
منبع: فرادید