از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، چغندر قند از جمله محصولات لذیذی فصل سرماست که خوردن آن در هوای سرد بسیار دلچسب است.

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

به گزارش ، چغندر قرمز را می توان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال از آن لذت برد.

زمستان با گاری هایی برای ما تداعی می گردد که بوی لبو از آن سر به فلک می کشد. لبوهای داغ و خوشبویی که لذتش به خوردن در هوای سرد و برفی است. این لبوها را اما می توان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال از آن لذت برد.

مواد لازم:

آب: 4 لیوان

نمک: به اندازه کافی

چغندر قرمز: 500 گرم

سرکه سفید: ½ لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه ترشی لبو خانگی ابتدا چغندرها را تمیز می کنیم و با دقت می شوییم سپس در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن به مقداری که تا 2 بند انگشت بالاتر از سطح چغندر قرمزها آب باشد، آب می ریزیم. در مرحله بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

2. اجازه می دهیم چغندرها به مدت30 دقیقه به آرامی بپزند. پس از اینکه چغندرها به طور کامل پخت، به آرامی آنها را از داخل قابلمه خارج می کنیم و در یک صافی قرار می دهیم و با آب سرد لبوها را می شوییم و اجازه می دهیم تا کمی خنک شوند.

3. آب لبوها را نیز کنار می گذاریم. بعد از خنک شدن لبوها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم. 1 لیوان از آب لبو را با سرکه سفید و کمی نمک در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

4. باقی آب لبو را در ظرف پلاستیکی در بسته می توانید بریزید و در یخچال برای مدت کوتاه و در فریزر برای مدت طولانی تری نگهداری کنید و از آن برای انواع تزئینات غذا مثل رنگی کردن پلو ، کشک و … بهره ببرید.

5. تا جوش آمدن مخلوط سرکه و آب لبو مجددا به لبوهای روی تخته آشپزخانه سر می زنیم و آنها را به هر مدلی که تمایل داریم برش می دهیم یا از قالب های متفاوت برای این کار استفاده می کنیم.

6. به مخلوط سرکه گه گاه سر می زنیم تا اگر به جوش آمده است از روی حرارت برداریم و کنار بگذاریم تا کمی خنک گردد. لبوهای برش خرده را در شیشه ای کاملا خشک می ریزیم و مخلوط سرکه و آب لبو خنک شده را روی لبوهای داخل شیشه می ریزیم و در شیشه را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و به مدت 1 هفته شیشه ترشی لبو را در جای خنک و خشک قرار می دهیم تا آماده مصرف گردد.

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 5 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 1652

به "از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید