افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، دکتر شیما عبداللهی گفت: در سنین پس از یائسگی به علت کاهش سطح استروژن، زنان در معرض خطر پوکی استخوان قرار داشته و مصرف منابع غذایی غنی از کلسیم می تواند در این دوران اهمیت دو چندانی داشته باشد.

افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک

وی اضافه نمود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی، مغزها، تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می شود.

عبداللهی ادامه داد: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل های ویتامین دی و کلسیم می تواند کمک کننده باشد.

این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می تواند در تامین ویتامین دی این افراد کمک تاثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می توانند از فعالیت های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز کمک کنند.

وی گفت: آگاهی و آموزش مادران در این زمینه می تواند در تغییر و سبک صحیح زندگی، عادات درست غذایی و حفظ سلامت دختران و زنان جامعه نقش به سزایی داشته باشد.

منبع: همگردی
انتشار: 25 آذر 1399 بروزرسانی: 25 آذر 1399 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 5937

به "افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید