طرز تهیه املت خوشمزه با رب به سبک قهوه خانه ای

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، املت یکی از غذا هایی است که در کشور های مختلف به روش های متفاوتی درست می گردد در ایران هم املت به روش های مختلفی تهیه می گردد که یکی از شیوه های پخت املت، املت قهوه خانه ای است که با رب گوجه فرنگی تهیه می گردد این املت معمولا در قهوه خانه ها و برخی رستوران ها سرو می گردد و هواداران زیادی هم دارد.

طرز تهیه املت خوشمزه با رب به سبک قهوه خانه ای

جهت دریافت خدمات پتینه کاری چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

برخلاف املت مرسومی که همه ما خورده ایم و با گوجه فرنگی تهیه می گردد پایه اصلی املت قهوه خانه ای رب گوجه فرنگی است بنابراین برای تهیه املت قهوه خانه ای به هیچ عنوان گوجه فرنگی را جایگزین رب نکنید. طرز تهیه املت قهوه خانه ای خیلی ساده است، اما یکسری نکات ریز دارد که باید آن ها را رعایت کنید تا در نهایت یک املت خوشمزه داشته باشید پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات املت قهوه خانه ای آشنا شوید.

مواد اولیه لازم برای تهیه املت قهوه خانه ای مخصوص4 نفر

تخم مرغ 4 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری پر

روغن مایع 1/2 پیمانه

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

1- اولین نکته در مورد تهیه املت قهوه خانه ای انتخاب تابه مناسب است باید تابه ای را انتخاب کنید که نازک باشد و دیواره های کوتاهی داشته باشد.

2- تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید بعد روغن را اضافه کنید به این نکته توجه داشته باشید که یکی از ترفند های خوشمزه شدن هر املتی میزانی روغنی است که اضافه می کنید کلا املت غذای پر روغنی است بنابراین در اضافه کردن روغن تا حدودی باید دست و دلباز باشید.

3- رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه نموده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند رب وقتی آماده است که رنگ آن سرخ تر گردد و حالت تکه تکه پیدا کند. وقتی که رب به این مرحله رسید نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + فلفل قرمز را اضافه کنید.

4- در نهایت تخم مرغ ها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، آغاز به هم زدن کنید حواستان باشد از قبل تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط گردد. 3 تا 4 دقیقه دیگر املت شما آماده است در این مرحله نباید زیاد روی حرارت بماند، چون سفت می گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 17 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 2951

به "طرز تهیه املت خوشمزه با رب به سبک قهوه خانه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت خوشمزه با رب به سبک قهوه خانه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید