طرز تهیه تاکو؛ معروف ترین غذای سنتی مکزیک

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه غذای سنتی تاکو، به مکزیک در آمریکای شمالی سفر خواهیم کرد.

طرز تهیه تاکو؛ معروف ترین غذای سنتی مکزیک

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک ارزان هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

امروز در خبرنگاران قرار است به کشور جذاب مکزیکسفر کنیم و غذای خیابانی سنتی تاکو (taco) را بپزیم که پایه اصلی آشپزی آمریکای مرکزی بوده است و از غذاهای محبوب تمدن اولمک ها، مایاها و آزتک ها به شمار می آید.

تاکو چیست؟

تاکو، غذای سنتی مکزیک است. این غذا از یک نان تورتیلای پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل می شو د که با مواد مختلفی آن را پر می نمایند؛ از گوشت گرفته تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر. تاکو را معمولا با دست می خورند و با سس سالسا یا آووکادو سرو می نمایند.

تاکو به پیش از دوران ورود اروپایی ها به مکزیک برمی گردد. در اسناد تاریخی اسپانیایی آمده است که به هنگام پذیرایی از آن ها در مکزیک، تاکو سرو شده است. اگر ذرت را به عنوان قلب غذاهای مکزیکی در نظر بگیریم، تاکوی همه جا حاضر یا تورتیلای ذرت نرم پرشده با مواد خوش طعم و دلچسب، روح آن است.

مواد لازم

برای 8 نفر

  • 500 گرم گوشت چرخ نموده گوساله
  • پودر سیر و نمک به مقدار لازم
  • 16 تورتیلای ذرت
  • روغن زیتون برای سرخ کردن
  • 6 عدد فلفل سبز تند نگینی خردشده
  • 1 عدد پیاز متوسط ریز خردشده
  • 1 عدد گوجه فرنگی نگینی خردشده
  • 1 دسته برگ گشنیز خردشده
  • 2 عدد آواکادوی خردشده
  • 2 عدد لیمو ترش قاچ شده

مواد لازم برای تورتیلای ذرت

  • 700 گرم آرد ذرت
  • نمک به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • دو سوم لیوان آب جوش
  • دو سوم قاشق مرباخوری بکینگ پودر

دستور پخت نان تورتیلای ذرت

1. در ابتدا آرد را چند بار الک نموده و سپس آن را در یک ظرف با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. وسط آرد، یک گودی ایجاد نموده و روغن و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر به دست بیاید. خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید و سپس، آن را داخل کیسه نایلونی بگذارید تا ده دقیقه استراحت کند.

2. بعد از ده دقیقه خمیر را بردارید و آن را شانزده قسمت کنید. سپس همه قسمت ها را به شکل دایره دربیاورید. روی سطح کار، آرد بپاشید و خمیرها را با فاصله کنار هم بچینید و روی آن پارچه بکشید تا در حین کار خشک نشوند.

3. یکی یکی خمیر ها را با وردنه باز کنید تا اندازه قطر هر دایره سی سانتی متر گردد.

4. یک ماهیتابه چدنی را روی شعله کم گاز بگذارید و وقتی داغ شد، خمیر را به صورت آهسته در آن بیندازید. وقتی یک طرف خمیر پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.

5. نان ها را پس از پخت از ماهیتابه دربیاورید و داخل پارچه بگذارید تا خشک نشوند.

دستور پخت

1. گوشت چرخ نموده را با کمی پودر سیر و نمک در ماهیتابه بریزید و آن را بپزید تا به رنگ قهوه ای دربیاید. چربی های آن را جدا کنید و آن را کنار بگذارید.

2. تورتیلاهای ذرت را با کمی روغن زیتون چرب کنید. یک ماهیتابه عظیم را روی گاز با شعله زیاد بگذارید و نان های تورتیلای خود را در آن سرخ کنید تا لکه های قهوه ای رنگ در آن ها پدیدار شوند، ولی کماکان نرم باشند.

3. آن ها را از روی حرارت بردارید و روی دستمال کاغذی یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آن کشیده گردد.

4. برای درست کردن تاکوها، یک قاشق از گوشت را روی هرکدام از آن ها بریزید و سپس فلفل ها، پیازها، گوجه فرنگی، برگ های گشنیز و آواکادوی خردشده را به آن بیفزایید. کمی آب لیمو روی این ترکیب بریزید و با نمک، آن را مزه دار کنید. سپس نان تورتیلا را بپیچید و سرو کنید. شما همچنین می توانید به آن پنیر رنده شده، کاهوی خردشده، سس سالسا و هر چیز دیگری که دوست دارید اضافه کنید.

تفاوت تاکو و بوریتو چیست؟

  • تاکوها غذایی باستانی هستند، در حالی که بوریتو غذایی تازه وارد در کشور مکزیک است.
  • بوریتو به عنوان غذایی کامل در نظر گرفته می گردد و سفارش یک بوریتو شما را سیر خواهد نمود، اما حداقل چهار تاکو ضروری است تا ته دلتان کمی پر گردد.
  • تاکو با نان تورتیلای ذرت درست می گردد، اما بوریتوها با نان تورتیلای گندم.
  • تاکوها معمولا با مواد کمتری پر شده و با خامه ترش، سالسا و سس های دیگر تزئین می شوند، اما بوریتو با برنج، لوبیا و پنیر یا برنج، گوشت و سبزیجات، غذایی پرملات تر است.

سفر به مکزیک با طعم تاکو

یکی از ویژگی های مهم یک دکه خیابانی، تاکوفروشی خوب در مکزیک، صف های طولانی جلوی آن است. با برخاستن بوی گوشت پخته و تورتیلاهای گرم در کنار دود سیگار مکزیکی و ماشین ها، اشتهای شما برانگیخته خواهد شد.

اگر دکه هایی که چیزی بیش از یک دوچرخه با یک گاز یا یک چرخ دستی نیستند را دیدید، نگران نباشید. چیزی که شما به دنبال آن هستید، غذا است نه تجملات. برای اینکه متمدنانه به نظر برسد، سفارش را با چهار تاکو آغاز کنید؛ اما بدانید که همواره می توانید برای تاکوهای بیشتر برگردید.

آب لیمو، نمک و سس تند اضافه همواره در اختیار شما است تا بتوانید به اندازه دلخواهتان به این غذا اضافه کنید. تاکو ممکن است به نظر غذایی ساده بیاید، اما این تضاد بین نان تورتیلای نرم و گوشت برشته است که تاکو را تعریف می نماید.

منبع: کجارو / lonelyplanet
انتشار: 14 تیر 1400 بروزرسانی: 19 تیر 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 8537

به "طرز تهیه تاکو؛ معروف ترین غذای سنتی مکزیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاکو؛ معروف ترین غذای سنتی مکزیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید