آموزش پیتزا چیکن آلفردو (چیکن لاور)

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، پیتزا چیکن آلفردو هم یکی از با مرغ است که در ترکیب با سس آلفردوی خامه ای و پنیر موزارلای کشدار، طعمی متفاوت و لذتی فراموش نشدنی را به همراه دارد. شما می توانید این پیتزای رستورانی خوشمزه را با خمیر خانگی یا با خمیر آماده در فر یا بدون فر به راحتی در منزل درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو رستورانی یا به قول آشپزها پیتزا چیکن لاور رابه شما آموزش دهیم.

آموزش پیتزا چیکن آلفردو (چیکن لاور)

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو در یک نگاه

برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو با خمیر خانگی ابتدا خمیرمایه را با شکر در آب ولرم حل کنید و اجازه دهید تا عمل بیاید. سپس، با ترکیب آرد، نمک و روغن، خمیر را ورز دهید و پس از یک ساعت استراحت، آن را پانچ (پف گیری) نموده و به ضخامت 5 الی 7 میلی متر باز کنید.

در این میان، سینه مرغ مزه دار شده را گریل نموده و سبزیجاتی چون قارچ و فلفل دلمه ای را هم خرد کنید. برای تهیه سس آلفردو، سیر را در کره تفت دهید و خامه و پنیر پارمزان را بیفزایید و هم بزنید تا غلیظ گردد.

در آخر، خمیر پیتزا را در سینی فر چرب شده قرار دهید؛ روی آن را با سس آلفردو، مرغ، قارچ و پنیر موزارلا بپوشانید و در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید تا طلایی گردد. پس از کمی خنک شدن، پیتزا را برش بزنید و با جعفری تازه، سالاد سبز یا سس های دلخواه سرو کنید.

برای مطالعه مواد اولیه، جزییات و مراحل طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی پیتزا چیکن آلفردو (برای 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آرد سفید3 لیوان فرانسوی دسته دار
آب ولرم1 لیوان فرانسوی دسته دار
خمیر مایه فورش1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق چای خوری
نمک1 قاشق چای خوری
روغن زیتون یا روغن مایع2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو پیتزا

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
کره2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
خامه (پرچرب)1 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر پارمسان (رنده شده)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مواد لازم برای تاپینگ پیتزا چیکن آلفردو

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
سینه مرغ (پخته یا گریل)2 عدد (خرد شده)
قارچ (اسلایسی خرد شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر موزارلا (رنده شده)2 لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل دلمه ای (اختیاری)نصف یک عدد
جعفری تازه و خرد شدهبرای تزیین پیتزا چیکن آلفردو
انواع سسبرای سرو با پیتزا چیکن لاور

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 45 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت خمیر پیتزا: حداقل یک ساعت

مدت زمان لازم برای پخت پیتزا چیکن آلفردو: 15 الی 20 دقیقه

مقدار انرژی موجود در هر برش پیتزا چیکن آلفردو: حدود 391 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو با خمیر خانگی در فر

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو با خمیر خانگی، خمیر آماده، خمیر نانوایی، نان تست در فر یا بدون فر در تابه روی گاز قابل انجام است. این طرز تهیه پیتزا چیکن لاور با سس آلفردو و خمیر جادویی است.

مرحله اول: خمیرمایه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو خانگی، باید خمیرمایه را همراه با شکر در کاسه حاوی آب ولرم بریزید. این مواد را به آرامی و بدون شتاب هم بزنید تا خمیرمایه و شکر در آب حل شوند. توجه داشته باشید، دمای آب باید بین 37 الی 43 درجه سانتی گراد باشد. اگر دمای آب سردتر از این باشد، خمیرمایه فعال نمی گردد.

در صورت استفاده از آب گرم هم خمیرمایه از بین می رود و به عمل نمی آید. اگر به دماسنج آشپزی دسترسی ندارید، کافی است انگشت تان را در آب فرو کنید؛ دمای آب باید به مقدار ای باشد که احساس گرمای ملایمی را برایتان ایجاد کند ولی دست تان را نسوزاند. سپس، روی کاسه را با یک بشقاب یا درپوش سبک بپوشانید و کاسه را برای 10 دقیقه در مکان نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیرمایه به عمل آید و کف کند.

در صورت تمایل، برای خرید شکر می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: خمیر پیتزا را آماده کنید

پس از گذشت این مدت و در این مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا، باید آرد سفید، نمک و روغن مایع یا روغن زیتون را در کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد گردد. سپس، خمیرمایه به عمل آمده را نیز به این مخلوط اضافه کنید. خمیر به دست آمده را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست گردد.

برای خرید آرد سفید، نمک، روغن مایع و روغن زیتون می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: خمیر پیتزا را استراحت دهید

حالا، روی خمیر را با پارچه بپوشانید و خمیر پیتزا را برای 1 ساعت در مکان گرمی قرار دهید تا کاملا استراحت کند و حجم آن دو برابر گردد.

به جای درست کردن خمیر می توانید را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید.

مرحله چهارم: گوشت سینه مرغ را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه چیکن پیتزا با سس آلفردو، سینه مرغ را بشویید و در سبد قرار دهید تا آب اضافی آن خارج گردد. پس از آن، سینه مرغ بدون استخوان را با کمی آبلیموی تازه، نمک، فلفل، پودر پیاز () و پودر سیر () مرینیت کنید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار گردد. سپس، گوشت سینه مرغ مزه دار شده را در فر یا روی منقل گریل نموده و سپس، خرد کنید.

برای خرید انواع گوشت مانند گوشت مرغ و انواع ادویه مانند فلفل، پودر پیاز و پودر سیر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: سبزیجات پیتزا را آماده کنید

حالا وقت آن است که سراغ آماده سازی سبزیجات پیتزا بروید. برای این منظور، قارچ تازه و شسته شده را به صورت اسلایسی خرد کنید. سپس، حبه های سیر شسته شده و بدون پوست را نیز به دلخواه رنده نموده یا به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

از سوی دیگر، فلفل دلمه ای شسته شده را هم به صورت نواری برش بزنید.

برای خرید قارچ می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: سس آلفردو را برای پیتزا آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا چیکن ایتالیایی، باید سس آلفردو را آماده کنید. بنابراین، کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره ذوب گردد. سپس، سیر را (که قبلا رنده یا نگینی خرد کردید) به این تابه اضافه کنید و برای 1 دقیقه در کره تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: پخت سس آلفردو را تکمیل کنید

پس از آن، خامه را به ترکیب سیر و کره اضافه کنید. این مواد را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند و طعم سیر را کاملا به خودش بگیرد.

سپس، پنیر پارمسان رنده شده را نیز در این تابه بریزید و سس را دوباره هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. در این مرحله، باید سس آلفردو را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. در ادامه، حرارت را خاموش کنید و تابه حاوی سس آلفردو را کنار بگذارید.

برای خرید خامه و انواع پنیر پخت و پز مانند پارمسان می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هشتم: خمیر پیتزا را باز کنید

در این مرحله، ابتدا باید فر را روشن نموده و روی دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس، به سراغ خمیر پیتزا بروید که تا الان به مقدار کافی استراحت نموده و حجم خمیر دو برابر شده است. سطح کارتان را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن بگذارید.

خمیر حجیم شده را ابتدا مشت بزنید و سپس، 30 ثانیه ورز دهید. به این ترتیب، خمیر به آرامی پف گیری یا اصطلاحا پانچ می گردد. پس از آن، خمیر پانچ شده را به 4 قسمت مساوی تقسیم نموده و هر قسمت را با یاری وردنه طوری پهن کنید که ضخامت آن ها به 5 الی 7 میلی متر برسد.

مرحله نهم: پیتزا چیکن آلفردو را درست کنید

پس از آن، سینی فر را کمی چرب کنید و خمیرهای پهن شده را داخل سینی فر قرار دهید. سپس، سس آلفردو را روی سطح خمیر پیتزا پخش کنید. مرغ گریل خرد شده، قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای (در صورت استفاده) را هم اضافه کنید. در آخر، روی مواد را با پنیر موزارلای رنده شده کاملا بپوشانید. بهتر است قارچ را قبل از قرار دادن روی پیتزا کمی در کره تفت بدهید تا هم خوشمزه تر گردد و هم رطوبت خودش را از دست بدهد.

برای خرید پنیر موزارلا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دهم: پیتزا چیکن آلفردو را بپزید

حالا، سینی حاوی پیتزا چیکن آلفردو را در طبقه میانی فر گرم بگذارید و حدود 15 الی 20 دقیقه منتظر بمانید تا پنیر طلایی و خمیر برشته گردد.

مرحله آخر: پیتزا چیکن آلفردو را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، پیتزا چیکن آلفردو را از فر بیرون بیاورید و پس از 1 الی 3 دقیقه برش بزنید. شما می توانید این پیتزای خوشمزه را با جعفری خرد شده تزیین نموده و همراه با انواع سالاد سبز تازه و انواع سس () مانند سس سیر () یا سس پستو () سرو کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع سس و بعلاوه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه پیتزا چیکن آلفردو در تابه (روی گاز)

تهیه پیتزا چیکن آلفردو در تابه در مراحل آماده سازی خمیر، سس آلفردو و تاپینگ درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم. با این تفاوت که باید خمیر را با ضخامت 5 الی 7 میلی متر به مقدار کف تابه باز کنید. کف تابه را کمی روغن چرب نموده و گرم کنید. سپس، خمیر را در تابه قرار دهید و روی شعله ملایم برای 3 الی 5 دقیقه با درب باز بپزید تا زیر آن کمی طلایی گردد.

پس از آن، شعله را خاموش کنید. روی خمیر سس آلفردو بریزید و با پشت قاشق پخش کنید (لبه ها را خالی بگذارید). مرغ، قارچ و مواد دلخواه دیگر را بچینید و پنیر موزارلا را روی مواد پخش کنید. سپس، درب تابه را ببندید و تابه را روی حرارت خیلی ملایم بگذارید.

اجازه دهید پیتزا حدود 15 الی 20 دقیقه بپزد و پنیر روی آن کاملا ذوب گردد. حتما از شعله پخش کن بهره ببرید تا پیتزا نسوزد و روند پخت به صورت یکنواخت تری انجام گردد. در نهایت پیتزا چیکن لاور تابه ای را سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

  • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو با خمیر نانوایی یا خمیر بربری یا خمیر سنگک هم دقیقا شبیه طرز تهیه پیتزا با خمیر جادویی است و به همین ترتیبی است که گفتیم.
  • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو با نان تست هم درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم. با این تفاوت که باید مواد و مخلفات پیتزا را روی نان تست بریزید و در فر بگذارید. طرز تهیه پیتزا با نان تست را بلد هستید؟
  • پیتزا چیکن آلفردو را می توانید در توستر یا فر برقی هم درست کنید. برای این منظور، ضروری است دمای دستگاه را 20 درجه کمتر از فر معمولی در نظر بگیرید و روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا پیتزا بپزد.
  • در صورت تمایل، می توانید این پیتزا را با خمیر آماده و بازاری هم درست کنید.
  • برای فعال سازی خمیرمایه حتما از آب یا شیر ولرم با دمای تقریبی 38 الی 43 درجه سانتی گراد بهره ببرید.
  • بعد از ور آمدن خمیر، آن را به آرامی پف گیری کنید و فقط کمی ورز دهید.
  • پس از چرب کردن، سطح سینی یا سنگ پیتزا را با کمی آرد یا آرد ذرت بپوشانید تا پیتزا پس از پخت به آن نچسبد.
  • بهتر است مرغ را از قبل بپزید یا گریل نموده و با نمک، فلفل، سیر یا پاپریکا مزه دار کنید.
  • قارچ را حتما قبل از استفاده تفت دهید تا آب نیندازد و پیتزا را خیس و مرطوب نکند.
  • اگر از پیاز یا اسفناج استفاده می کنید، قبل از پخش کردن روی خمیر، آن ها را کمی تفت دهید.
  • سس آلفردو را طوری روی خمیر پخش کنید که لبه ها کمی بدون سس باقی بمانند. طرز تهیه سس آلفردو را به روش های دیگر بلد هستید؟
  • در صورت تمایل، می توانید مقداری پنیر گودا یا پنیر ریکوتا را هم رنده کنید و همراه با پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید.
  • پس از خارج کردن از فر، پیتزا را به مدت 1 الی 3 دقیقه به حال خودش بگذارید تا پنیر کمی سفت گردد. سپس، پیتزا را برش بزنید.
  • برای خوش عطرتر شدن سس آلفردو، بهتر است به مقدار نوک قاشق چای خوری پودر جوز هندی به آن اضافه کنید.
  • پیشنهاد می کنیم در 2 دقیقه پایانی پخت، فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا سطح پیتزا طلایی گردد.

فوت و فن های خوشمزه شدن پیتزا چیکن آلفردو رستورانی

آیا می توانیم از خمیر آماده برای درست کردن پیتزا چیکن لاور استفاده کنیم؟

بله. اگر وقت کافی ندارید، می توانید از خمیر پیتزای آماده بهره ببرید؛ اما خمیر خانگی طعم و بافت بهتری دارد.

آیا می توانیم از سس آلفردو آماده فروشگاهی استفاده کنیم؟

بله. اما تهیه سس آلفردو خانگی با خامه، سیر و پارمزان طعم بسیار بهتر و مواد افزودنی کمتری دارد.

چه نوع پنیرهایی برای پیتزا چیکن آلفردو مناسب هستند؟

ترکیب موزارلا (برای کش آمدن) و پارمسان یا گودا (برای طعم دادن به پیتزا) ایده آل است. می توانید کمی پنیر چدار یا ریکوتا نیز اضافه کنید.

آیا می توانیم پیتزا چیکن آلفردو را از قبل آماده کنیم و بعدا بپزیم؟

می توانید خمیر، مرغ و سس را آماده کنید و در یخچال نگهدارید. اما پیتزا را درست قبل از پخت، مونتاژ کنید تا از خیس شدن خمیر جلوگیری گردد.

چرا پنیر از روی پیتزا سر می خورد یا می ریزد؟

احتمالا پیتزا را خیلی زود بعد از پخت برش زده اید یا پنیر بیش از حد استفاده نموده اید. توصیه می کنیم، برای برش زدن پیتزا حدود 1 الی 3 دقیقه بعد از پخت صبر کنید.

چرا وسط پیتزا خیس و خمیری می گردد؟

اگر قارچ یا مواد مرطوب را به صورت خام روی پیتزا قرار دهید؛ اگر مقدار زیادی سس آلفردو روی خمیر بریزید؛ یا اگر زمان پخت و دمای فر کم باشد، احتمالا پیتزای شما خیس و خمیری می گردد.

آیا می توانیم پیتزا را در تابه بدون فر درست کنیم؟

بله، ابتدا با درب باز و حرارت میانه رو به پایین، کف خمیر را بپزید و برشته کنید. سپس، مواد را اضافه نموده، حرارت را خیلی ملایم کنید و درب تابه را بسته نگهدارید. برای جلوگیری از سوختن نان پیتزا بهتر است از شعله پخش کن بهره ببرید.

چه سبزیجاتی برای اضافه کردن به پیتزا چیکن آلفردو مناسب هستند؟

قارچ، اسفناج، فلفل دلمه ای، پیاز کاراملی، ذرت، و حتی بروکلی بخارپز گزینه های عالی هستند.

آیا می توانیم سس آلفردو پیتزا را بدون خامه درست کنیم؟

بله، می توانید از شیر پرچرب و آرد یا پنیر ریکوتا برای قوام دهی بهره ببرید. اما بافت و طعم این مدل سس آلفردو متفاوت خواهد بود.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1404 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 17575

به "آموزش پیتزا چیکن آلفردو (چیکن لاور)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش پیتزا چیکن آلفردو (چیکن لاور)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید