طرز تهیه خورش نخود فرنگی

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، خورش نخود فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می گردد

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از چی شی

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ نموده300 گرم
پیاز2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی2 عدد
سیر2 حبه
نخود فرنگی300 گرم
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش نخودفرنگی

مرحله اول

برای تهیه خورشت نخود فرنگی ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ نموده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به مدت حداقل 5 دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. در ادامه از مخلوط گوشت و پیاز کوفته های قلقلی به اندازه گردو درست می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و کوفته های قلقلی را داخل روغن داغ سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز به جامانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک گردد، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته گردد.

مرحله پنجم

حالا در صورت تمایل سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از سیر از پودر آن استفاده کنیم. سیر را فقط باید در حدی تفت دهیم که عطر آن بلند گردد.

مرحله ششم

در این مرحله 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس رحرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آّ سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و گوشت های قلقلی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت 30 دقیقه نخود فرنگی را به همراه کمی نمک به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی خورش کشده گردد و خورش جا بیفتد. در همین حین سیب زمینی ها را به شکل دلخواه خرد می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در سرانجام پخت خورش زعفران دم نموده را اضافه می کنیم، سپس خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سیب زمینی سرخ نموده تزیین نموده و با برنج سرو می کنیم.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 دی 1399 بروزرسانی: 30 دی 1399 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 6365

به "طرز تهیه خورش نخود فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش نخود فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید