مزه ای که باید امتحان کنید!

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، نخودپلو را می توانید مثل لوبیاپلو درست کنید؛ با این تفاوت که به جای لوبیا، نخود بریزید و از طعمی که درست می گردد، شگفت زده شوید.

مزه ای که باید امتحان کنید!

به گزارش خبرنگاران، مواد لازم برای تهیه نخودپلو را در زیر بخوانید:

نخود: 1 پیمانه

برنج: 3 پیمانه

گوشت: 500 گرم

روغن مایع: به میزان لازم

نمک: به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه، گل سرخ و دارچین: به مقدار لازم

آبغوره: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت نخودپلو:

1. در مرحله اول برنج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب گرم اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت خیس بخورد.

2. گوشت را به صورت تکه های کوچک دربیاورید و با پیاز تفت دهید. وقتی سفید رنگ شد مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد. می توانید کمی آب گوجه فرنگی یا چند عدد گوجه هم به این ترکیب اضافه کنید تا گوشت مزه دار گردد. توجه کنید که نمک به گوشت نزنید که سفت نگردد. فقط زردچوبه و کمی فلفل بزنید.

3. وقتی گوشت پخت، کنسرو نخود فرنگی یا نخود فرنگی پخته شده را به ترکیب گوشت اضافه کنید و اگر آب ندارد، مقداری آب به آن اضافه کنید.

4. کمی رب، نمک، دارچین، آبغوره و گل سرخ به مخلوط اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مایه نخودپلو جا بیفتد و کم آب گردد.

5. سپس برنج را آبکش نموده و مایه را لابلای آن دم کنید.

6. بدون شک زعفران هم طعم بسیار جذابی به این برنج می دهد.

منبع: ایرنا

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 5893

به "مزه ای که باید امتحان کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزه ای که باید امتحان کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید