طرز تهیه مارشمالوی خانگی

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، مارشمالوی خانگی نوعی شیرینی لطیف و نرم است که در بین بچه ها بسیار محبوب می باشد. برای آشنایی با مارشمالو، تاریخچه پیدایش آن، مواد لازم و طرز تهیه مارشمالوی خانگی با ژلاتین با ما همراه باشید. لازم بذکر است که ژلاتین بکار رفته در تهیه مارشمالو برای افرادی که ممنوعیت مصرف گوشت دارند مناسب نیست.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

مارشمالو نوعی خوراکی شیرین با حالت اسفنجی است که عموما از مخلوط شکر، ژلاتین، آب و طعم دهنده های مختلف تهیه می شود. جنس لطیف و شیرینی مطلوب مارشمالو، علاقه بچه ها و بسیاری از عظیمسالان را به خود جلب نموده است.

یکی از انواع مارشمالو که در آمریکای جنوبی و بریتانیا هواداران زیادی دارد، نوع کبابی آن است. برای کباب کردن مارشمالو آن را در انتهای یک سیخ یا چنگال فرو می نمایند و بر روی حرارت ملایم می چرخانند تا کمی برشته شود، پوسته خارجی آن کاراملی شده و مایعی همراه با لایه مذاب در زیر پوسته ایجاد می شود.

مارشمالو عصاره لزجی دارد که از ریشه گیاه مارشمالو یا پنیرک پف نبات گرفته می شود؛ عصاره ای که در گذشته برای درمان گلودرد استفاده می شد. در یونان باستان نیز، شیره مارشمالو را با عسل و مغز گردو و فندق ترکیب می کردند، تا اینکه در اوایل قرن نوزدهم فرانسوی ها با توسعه این دستورالعمل ابتدایی توانستند به ترکیبی نزدیک به مارشمالوی امروزی برسند. فراوری مارشمالو به این روش کار سختی بود، بنابراین در اواخر قرن نوزدهم سفیده تخم مرغ و یا ژلاتین را با نشاسته ذرت ترکیب کردند تا نوعی شیرینی با حالت کشسانی و سفت حاصل شود. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه مارشمالوی خانگی آشنا سازیم که پایه مناسبی برای خمیر فوندانت و تزیین شیرینی است.

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

مواد لازم برای تهیه مارشمالوی خانگی
ژلاتین بدون طعم3 بسته
آب یخ1 فنجان
شکر 1+1/2 فنجان
شربت ذرت1 فنجان
نمک1/4 قاشق چایخوری
عصاره وانیل خالص1 قاشق چایخوری
شکر قنادی1/4 فنجان
نشاسته ذرت1/4 فنجان

دستور تهیه:

  1. یک ظرف آب یخ کنار دست خود قرار دهید، این آب را باید در دو قسمت مصرف کنید.
  2. کف یک قالب مربعی با ابعاد 9*9 را با کمی روغن چرب نموده و سپس آن را با پلاستیک بپوشانید تا شیرینی به راحتی از آن جدا شود.
  3. در یک کاسه عظیم، 1/2 فنجان از آب یخ را بریزید و همه ژلاتین را به آن اضافه کنید، به مدت 10 دقیقه فرصت دهید تا ژلاتین در آب حل شود.
  4. شکر، شربت ذرت و نمک را به همراه 1/2 فنجان از آب سرد در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط رو با بالا قرار دهید. اجازه دهید مخلوط به جوش آید. اگر دماسنج قنادی دارید، شربت را بجوشانید تا به دمای 240 درجه فارنهایت (115 درجه سانتیگراد) برسد. در صورت عدم دسترسی به دماسنج، شربت را به مدت 8-7 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که شکر بیش از این مقدار حرارت نبیند. شکر ممکن است پس از جوشیدن هنوز سفید و شفاف باشد.
  5. پس از گذشت این زمان، فورا شربت شکر را از روی حرارت بردارید.
  6. شربت شکر را به آرامی به ژلاتین حل شده اضافه کنید.
  7. مخلوط فوق را با همزن برقی به مدت 12 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا حجم مواد زیاد شده و پف نمایند.
  8. سپس وانیل یا هر طعم دهنده دلخواه دیگری را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  9. مایه مارشمالو را به ضخامت 2-1 سانتیمتر داخل قالبی که قبلا آماده کردید بریزید.
  10. اجازه دهید مارشمالو به مدت 2 ساعت در دمای محیط بماند.
  11. سپس مارشمالو را از قالب خارج نموده، پلاستیک را از آن جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به مربعاتی با ابعاد 2 اینچ برش بزنید.
  12. نشاسته ذرت و شکر قنادی را در کاسه ای بریزید.
  13. مارشمالو ها را در مخلوط شکر و نشاسته ذرت بغلطانید تا سطح آن ها کاملا پوشش داده شود.

ژلاتین به کار رفته در مارشمالو، منشا حیوانی دارد و برای افرادی که ممنوعیت استفاده از فراورده های گوشتی دارند مناسب نیست. افراد گیاه خوار و کسانی که از رژیم غذایی گیاهی استفاده می نمایند، می توانند برای تهیه مارشمالو از نوعی ژلاتین استفاده نمایند که در آن از ماده ژل ساز غیر حیوانی جایگزین مانند آگار استفاده می شود. همچنین کرم های مارشمالو که در آن ها از ژلاتین کمتری استفاده می شود یا اصلا ژلاتین به کار نمی رود، عموما با سفیده تخم مرغ درست می شوند که برای گیاه خوارانی که تخم مرغ را نیز در سبد غذایی خود دارند، مناسب است.

شما در این مقاله با طرز تهیه مارشمالوی خانگی آشنا شدید، به راحتی می توانید شیرینی با طعم مورد علاقه و مطلوب خود را در منزل درست نموده و در میهمانی ها برای پذیرایی از آن بهره ببرید. از مارشمالو می توانید فوندانت تهیه نموده و در تزیین انواع شیرینی و کیک فوندانت به کار برید، که در این صورت حالت ارتجاعی و کشسانی آن بیشتر می شود.

منبع: ستاره
انتشار: 29 بهمن 1399 بروزرسانی: 29 بهمن 1399 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 6806

به "طرز تهیه مارشمالوی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالوی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید