طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون احتیاج به فر

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، زندگی امروز / مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها احتیاج به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون احتیاج به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.

طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون احتیاج به فر

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت سوران ،مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها احتیاج به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون احتیاج به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.

مواد لازم:

مرغ (میانه) 1عدد

نمک به مقدار لازم

کره به مقدار لازم

زعفران (آبنموده) به مقدار لازم

آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

پودر سیر 2 قاشق مرباخوری

سیب زمینی به مقدار لازم

پوره گوجه فرنگی نصف لیوان

طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه(بدون احتیاج به فر)

طرز تهیه:

1-در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.

2-زعفران دمنموده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط نموده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار گردد.

3-پیاز و فلفل دلمه ای را خرد نموده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

4-قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم. روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.

5-مرغ رو از یخچال خارج نموده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.

6-روی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت میانه میپزیم.

7-بعد از پخت فویل رو برمیداریم. مقداری کره آب شده و زعفران دمنموده و آبلیمو را با هم مخلوط نموده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا 20 دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

8-مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به نام سس روی مرغ میریزیم.

نکات:

1)در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.

2)میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ بهره ببرید تا خوشمزه تر گردد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: زندگی روز
انتشار: 30 مهر 1400 بروزرسانی: 30 مهر 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 9322

به "طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون احتیاج به فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون احتیاج به فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید