فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، هر ساله مسافران زیادی از سراسر کشور راهی خطه شمالی می شوند و به عشق چشیدن مزه غذاهای لذیذ شمالی، به رستوران های محلی سر می زنند. مرغ ترش یکی از همین غذاهاست. این روزها فرصت مناسبی است تا عطر خوش این غذا را در خانه خود احساس کنیم.

فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی

مواد لازم:

  • مرغ: چهار تکه
  • سبزی معطر (چوچاق، خالواش، برگ سیر، گشنیز، جعفری و ریحان): 300 گرم
  • پیاز عظیم: یک عدد
  • سیر: دو حبه
  • گردو آسیاب یا رنده شده: 6 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • آب نارنج: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: کمی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و مرغ را در آن قرار داده، به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

2. در همین حین، سبزی های خرد شده را در تابه ای دیگر تفت دهید. مراقب باشید سبزی ها خیلی سرخ نگردد.

3. حالا پیاز را خرد نموده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار، آب نارنج و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. حالا نوبت سبزی سرخ شده است که به مخلوط افزوده گردد.

4. حدود دو لیوان آب جوشیده به مواد اضافه کنید و مرغ ها را داخل آن قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و در آن را ببندید. حرارت شعله را کم کنید و حدود دو ساعت فرصت دهید تا خورشت آماده گردد.

5. سبزی های معطر شمالی را می توانید در بازارهای شمالی و برخی بازارها مانند تجریش راحت تر پیدا کنید.

6. آب نارنج را در صورتی که در دسترس دارید اضافه کنید.

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 6226

به "فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید