یک دستور غذایی خاص برای کسانی که تن ماهی دوست دارند
به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، وقتی قرار است یک غذای سریع و راحت آماده کنیم اولین چیزی که به ذهنمان می رسد، یکی از انواع ماکارونی هاست.
حالا وقتی زمان برایمان اهمیت ویژه ای داشته باشد، هم می توان ماکارونی را بدون دم کردن پخت و هم به جای سس گوشت از تن ماهی استفاده کرد. این یعنی آخر سرعت.
مواد لازم برای 4 نفر:
60 گرم کره یا مارگارین
یک ق س روغن زیتون
یک عددپیاز (خرد گردد)
یک حبه سیر (خرد گردد)
150 گرم قارچ (حلقه حلقه خرد گردد)
یک پیمانه خامه
450 گرم تن ماهی(بدون روغن)
یک ق س آب لیموترش
یک ق س جعفری تازه خرد شده
500 گرم ماکارونی پروانه ای
1. کره یا مارگارین را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گردد. سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا پیاز نرم گردد.
قارچ را هم به این مخلوط اضافه نموده و دو دقیقه حرارت دهید. خامه را به مواد بیفزایید و به محض اینکه آثاری از جوشیدن ظاهر شد، حرارت را خیلی کم کنید و مدام مواد را هم بزنید تا مایه غلیظ گردد.
2. تن ماهی را در ظرفی بریزید و با چنگال خرد کنید. سپس همراه با آب لیموترش و جعفری خرد شده، مخلوط خامه را اضافه نموده و با نمک و فلفل طعم دار کنید. ضمناً مواد را کمی حرارت دهید. به این ترتیب سس ماکارونی آماده است.
3. تا زمانی که سس آماده گردد، در قابلمه مناسبی آب را جوش آورده و ماکارونی های پروانه ای را همراه با کمی نمک و روغن مایع بپزید و آبکش کنید. حالا فقط کافی است ماکارونی آبکش شده را در دیس بکشید و سس را روی آن بریزید و نوش جان کنید.
فوت وفن
تن ماهی را قبل از بازکردن مدت یک ربع تا بیست دقیقه در آب بجوشانید.
منبع: همشهری آنلاین